Smalltraveller-DK Logo

Till kassan
  • Startsidan
  • Købs- og leveringsbetingelser

Købs- og leveringsbetingelser


Velkommen til Smalltraveller.dk - en butik for rejsende og aktive familier. Online siden 2020.

Generel information

- Leveringstid er 3-5 arbejdsdage efter ordredato. 

- Før og efter store helligdage (som f.eks. jul og påske) kan leveringsiden være noget længere..

- Du har altid 30 dages fortrydelsesret.

- Alle vores produkter har mindst 1 års garanti.

- Du kan betala med Klarna Betal Senere (Faktura) eller med kort.

Læs mere om vores købs- og leveringsbetingelser nedenfor.For deliveries outside of Denmark, please visit:
Sweden: www.barnresebutiken.se
Finland: www.matkamuksu.com
Estonia: www.reisipisik.ee
EU: www.smalltraveller.eu


Købsbetingelser

Priser
Samtlige priser i butikken er angivet inklusive moms og i danske kroner (DKK) og vedrører stykpris, med mindre andet angives. Smalltraveller.dk tager forbehold for åbenbart fejlagtige priser, der er opstået f.eks. på grund af tekniske problemer.

Køb
Ved bestilling træffes først aftale om køb, når Smalltraveller.dk har bekræftet bestillingen via en ordrebekræftelse på e-mail. Ordrebekræftelsen genereres automatisk af vores database uden manuel kontrol. Ved eventuelle fejl i f.eks. prisangivelse, leveringstid osv. forbeholder vi os retten til at korrigere dette efterfølgende. Alle varer forbliver Smalltraveller.dk's ejendom, indtil fuld betaling er foretaget. Alle bedrageriforsøg og falske bestilling vil blive anmeldt til politiet.

Aldersgrænse
For at blive kunde hos Smalltraveller.dk, skal du være fyldt 18 år. Hvis du er under 18 år, skal indehaveren af forældremyndigheden godkende køb.

Personoplysninger
En gennemført bestilling kræver, at du godkender vores købsbetingelser og giver dit samtykke til, at dine persondata (navn, adresse, telefonnummer og eventuelt cpr.-nummer) registreres i vores kunderegister. Vi behandler dine persondata med største omhu og garanterer, at dine kundeoplysninger kun anvendes af Smalltraveller.dk, Klarna AB, hvis du vælger at betale med Klarna Konto eller Klarna Faktura, samt af transportvirksomheden, der står for transporten til dig. Du har ret til at tage del af de oplysninger, vi har registreret om dig. Hvis oplysningerne er fejlagtige, ufuldstændige eller irrelevante, kan du ved at kontakte vores kundeservice anmode om, at de bliver rettet eller fjernet. Vi gemmer ikke dine kundeoplysninger til andet end gennemførelse af din bestilling. 

Forbehold
Smalltraveller.dk gør sit yderste for at levere så korrekte oplysninger, som muligt. Vi tager dog forhold for, at varer kan være udsolgt, og eventuelle fejl i billeder eller tekst. Vi forbeholder os også retten til at ændre priser og betingelser uden forudgående oplysning. De priser og betingelser, der er gældende, er dem, der er angivet ved hvert enkelt køb.

Produktbilleder
Smalltraveller.dk kan ikke garantere, at alle billeder i butikken præcist gengiver varens virkelige udseende, men kan derimod garantere, at vi har gjort alt for at få så retvisende et billede af varen som muligt.

Virksomhedskøb
Loven om fortrydelsesret gælder ikke for virksomheder.


Betalningsvillkor

Klarna Checkout
I samarbejde med Klarna tilbyder vi fakturabetaling, delbetaling og kortbetaling. Denne betalingsløsning kaldes Klarna Checkout.

De betalingsmåder du får tilbudt (kan variere fra tid til anden), er:

- Klarna Betal Senere (Faktura 30 dage)
- Klarna Del den op (Afbetalning)
- Kortbetaling (Mastercard, Visa og Dankort)

Klarna Betal Senere (Faktura 30 dage)
Hvis du vælger at betale med Klarna Betal Senare (Faktura 30 dage), får du altid din vare hjem, inden du skal betale. Med Klarna Faktura har du 30 dages betalingstid regnet fra den dag, hvor varerne har forladt vores lager, og din faktura er sendt til den e-mail som du har angivet i din bestilling. Betingelserne for Klarna Faktura finder du på Klarna.com.

Klarna Del den op (Afbetaling)
Klarna Del den op betyder, at du får din vare hjem, inden du betaler. Med Del op kan du handle fra forskellige webshops og få en samlet faktura på dine køb. Fakturaen bliver altid sendt i slutningen af måneden med betalingsfrist i begyndelsen af måneden efter. Du kan vælge at betale beløbet over 6, 12 eller 24 måneder eller selv bestemme løbetid. Betingelserne for Klarna Del den op finder du på Klarna.com.

Kortbetaling
I samarbede med Klarna tilbyder vi sikker kortbetaling med VISA, Mastercard og Dankort. Der pålægges ikke kortgebyr. Ingen kortoplysninger gemmes hos os, da de gemmes hos vores samarbejdspartner Klarna. Kortbetalinger, der håndteres af Klarna, er PCI-DSS-certificerade. Det betyder, at de følger Payment Card Industry Data Security Standard, som er den højeste sikkerhedsstandard i branchen, der omfatter al håndtering af data i den betalingsløsning, vi anvender. Al korthåndtering er SSL-krypteret (Secure Socket Layer), så du trygt kan udfylde dine kortoplysninger og gennemføre betalingen med kort.Leveringsbetingelser

Leveringsmåde
Din forsendelse sendes fra vores lager til Brings Pakkeshop eller Pakkeboks i nærheden af dig. Du vælger selv leveringssted ved kassen. Passer forsendelsen ikke i den valgte pakkeboks eller er det valgte afleveringssted fyldt, sendes forsendelsen til nærmeste ledige afleveringssted.

Når din ordre er tilgængelig for afhentning, vil du blive underrettet om dette via sms og/eller e-mail.

Leveringstid
Vi pakker og sender dine varer, så snart det er muligt. Normalt kommer varerne til dit udleveringssted 3-5 arbejdsdage efter bestillingsdagen. Du skal afhente din pakke senest 14 dage efter ankomst til dit udleveringssted. Hvis du ikke gør det, vil pakken blive returneret til os, og vi debiterer et fragt- og håndteringsgebyr på 150-250 DKK for uafhentet forsendelse. Manglende afhentning betyder ikke, at købet er hævet. Læs mere under "Uafhentede forsendelser" længere nede.

Forsinkelse af levering
Smalltraveller.dk arbejder aktivt på at forhindre, at forsinkelser opstår. Hvis de alligevel opstår, vil det blive meddelt dig som kunde via e-mail eller telefon. Du har altid ret til at hæve købet, hvis der opstår en forsinkelse i leveringen.

Fragt
Der pålægges fragt på 49 kroner (inkl. moms) på hver bestilling.

Uafhentede forsendelser
Det er dit ansvar som kunde at opgive en gyldig og korrekt leveringsadresse. Hvis du ikke inden for forsendelsens liggetid (7 dage) afhenter de varer, du har bestilt, debiterer vi dig den omkostning, som vi har haft for at sende din pakke tur og retur, samt omkostninger til opbevaring og håndtering. Dette udgør 150-250 DKK. Manglende afhentning betyder ikke, at du har hævet købet. I henhold til dansk ret skal du altid informere os, når du gør brug af fortrydelsesretten, reklamerer, bytter eller returnerer din bestilling.

Transportskade
Hvis du ved modtagelsen opdager, at forsendelsen er transportskadet, skal du straks anmelde dette til virksomheden, der udleverer pakken, eller til virksomheden, der har leveret pakken til din postkasse. Hvis en vare beskadiges ved returforsendelse til Smalltraveller.dk, står kunden for denne risiko.


Fortrydelsesret, returforsendelser, ombytning og reklamationer

Fortrydelsesret
Du har fortrydelsesret i 30 dage fra, at du har modtaget en vare, som du har bestilt. For at kunne gøre brug af din fortrydelsesret, skal varen være i salgbar stand og emballagen må ikke være beskadiget. Læs i afsnittet "Returforsendelser" nedenfor, hvordan du gør. Når du gør brug af din fortrydelsesret, tilbagebetales hele beløbet inden for 14 dage, efter at vi har modtaget returforsendelsen. 

Returforsendelser
Inden du returnerer en vare, beder vi dig først om at kontakte kontakt@smalltraveller.eu (svar på svensk) eller contact@smalltraveller.eu (svar på engelsk) og oplyse dit navn, ordrenummer, telefonnummer samt præcisere, hvilken vare du ønsker at returnere. Når vi har modtaget din mail, sender vi en returblanket til dig på mail, som vi beder dig om at udfylde og vedlægge returforsendelsen. Derefter vælger du en af følgende muligheder:

Mulighet 1: Du bestiller en returfragtseddel (returetiket) hos os, som du påsætter din forsendelse. Derefter indleverer du forsendelsen dér, hvor du har afhentet den. Det koster 39 kroner for tøj og sko og 59 kroner for andre produkter at benytte sig af vores returfragtseddel. Prisen for returfragtsedlen trækkes fra ved tilbagebetaling.

Mulighet 2: Du sender din pakke retur med valgfri fragt til:

Smalltraveller OÜ
Käokeele tee 8-4
11912 Tallin
Estland

Regler for bytte

Hvis du vil bytte en vare til en anden (ombytning), så beder vi om, at du meddeler os det via kontakt@smalltraveller.eu (svar på svensk) eller contact@smalltraveller.eu (svar på engelsk). Når vi har modtaget din mail, sender vi en retur/bytteblanket til dig på mail, som vi beder dig om at udfylde. Foretag derefter en ny bestilling på den vare, som du vil bytte til, og angiv derefter ordrenummeret på den nye bestilling længst nede på retur/bytteblanketten. Læg derefter retur/bytteblanketten i din bytteforsendelse og luk denne.

Derefter sender du forsendelsen afsted i henhold til en af følgende muligheder:

Mulighet 1: Du sender din pakke retur med valgfri fragt til:

Smalltraveller OÜ
Käokeele 8-4
11912 Tallinn
Estland

Mulighet 2: Du bestiller en returfragtseddel (returetiket) fra os, som du påsætter din forsendelse. Derefter indleverer du forsendelsen dér, hvor du har afhentet den. Det koster 39 kroner for tøj og sko og 49 kroner for andre produkter at benytte sig af vores returfragtseddel. Prisen for returfragtsedlen trækkes fra ved tilbagebetaling.

Eftersom Smalltraveller.dk står for fragten ved at sende en ny vare ud, tilbagebetaler vi fragten (39 kroner) for din nye bestilling, der indeholder den vare, som du har byttet til. Det er under forudsætning af, at et nyt ordrenummer for den nye bestilling fremgår af retur/bytteblanketten (længst nede på blanketten).

Reklamation
Hvis en vare er beskadiget, når du åbner pakken, skal du straks reklamere til os. Derefter erstatter vi dig på passende vis, enten med en ny ligeværdig vare eller med pengene retur. Som kunde har du ingen omkostninger til fragt i forbindelse med dette, da vi naturligvis betaler dine fragtomkostninger. I tilfælde af reklamation anmoder vi dig om at kontakte os på en af email-adresserne kontakt@smalltraveller.eu (svar på svensk) eller contact@smalltraveller.eu (svar på engelsk). Angiv, at det handler om en reklamation, så hjælper vi dig på bedste mulige måde.


Afbryde eller ændre en eksisterende bestilling og navneændring
For at minimere leveringstiden til vores kunder behandles din bestilling af lageret straks efter, at du har foretaget din bestilling. Det betyder, at vi ikke kan afbryde eller ændre (tilføje eller fjerne varer) i en indkommet bestilling. Når er ordre er foretaget, kan modtagernavnet på forsendelsen ikke ændres. Hvis en anden end du selv afhenter din forsendelse, så skal denne person have dit id og fremvise det på udleveringsstedet, når han eller hun afhenter din forsendelse.

Force Majeure

Vi accepterer intet ansvar for forsinkelser/fejl som følge af omstændigheder, der er udenfor virksomhedens kontrol, herunder arbejdsretlig konflikt, brand, krig, myndighedsbeslutninger, reduceret eller manglende leverance fra leverandør. Vi påtager os heller intet ansvar for eventuelle ændringer af varer/varernes egenskaber, som er foretaget af den pågældende leverandør, og andre faktorer uden for vores kontrol. Virksomheden påtager sig heller aldrig ansvar for indirekte skade/tab, som måtte opstå for kunden.


Cookies

For at holde styr på bl.a. indlogning og varekurv anvender vi cookies (sdåkaldte session cookies), som gemmes på den besøgendes computer. I henhold til lovgivningen skal besøgende på et websted af integritetshensyn informeres om, at der anvendes cookies. Informationen i cookies kan anvendes for at følge en brugers bevægelser på nettet. Cookies er små tekstfiler, som det websted, du besøger, ønsker at gemme på din computer for at få adgang til forskellige funktioner. Du kan indstille din browser til automatisk at nægte adgang for cookies. 


Personoplysninger

Vi behandler dine personoplysninger med største omhu og garanterer, i overensstemmelse med gældende ret, at dine kundeoplysninger kun anvendes af Smalltraveller.dk, Klarna AB, hvis du vælger at betale med Klarna Konto eller Klarna Faktura, samt af transportvirksomheden, der står for transporten til dig. Du har ret til at tage del af de oplysninger, vi har registreret om dig. Hvis oplysningerne er fejlagtige, ufuldstændige eller irrelevante, kan du ved at kontakte vores kundeservice anmode om, at de bliver rettet eller fjernet. Vi gemmer ikke dine kundeoplysninger til andet end gennemførelse af din bestilling.