Smalltraveller-DK Logo

Till kassan
  • Startsidan
  • Om os

Om Smalltraveller.dk

Om Smalltraveller.dk


Smalltraveller.dk

Smalltraveller.dk ejes og drives af forældrene Per Jarl og Kairi Kasemaa. Vi har i mange år haft mulighed for at rejse meget til forskellige lande. Efter at vi har fået vores to sønner, er vi fortsat med at rejse så meget, vi har kunnet og har haft tid til. Sammen med vores to sønner har vi, ud over kortere rejser, bl.a. besøgt Sydafrika, Sri Lanka, Indonesien, Australien, New Zealand, Thailand, Malaysia, Vanuatu, Singapore og Hongkong.

Som en del af vores rejseinteresse har vi søgt efter og samlet produkter, som vi har syntes var smarte og praktiske, når man rejser med børn, og har skabt vores fire webbutikker for rejsende og aktive forældre i Danmark, Sverige, Finland og Estland. Vores svenske butik (Barnresebutiken.se) åbnede allerede i 2012 og Smalltraveller.dk åbnede i 2020. Som udgangspunkt har vi ledt efter produkter, der er lette, sammenklappelige, optager lidt plads, og som samtidigt er praktiske, smarte og gør det lettere, når man rejser med børn. Mange af produkterne (eller lignende) har vi selv brugt på vores rejser.

Hvad man tager med, når man rejser med børn, kommer an på forskellige forhold, bl.a. barnets alder, rejsemålet og hvor længe, man skal være væk. Vi håber og tror, at du ved at tage gode og praktiske ting med, når du rejser med dine børn, kan gøre rejsen nemmere, sjovere og mere bekvem både for dig og dine børn.

Vores andre webbutikker er
Sverige: www.barnresebutiken.se
Finland: www.matkmuksu.com
Estland: www.reisipisik.ee
EU: www.smalltraveller.eu


Hav en rigtig skøn och dejlig rejse!
Per och Kairi